Afspraken

Korte wachttijden

Wachten is vaak stressvol dus doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. U kunt bij ons overdag terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 tot 17:00 uur.

Om u extra van dienst te zijn is de praktijk op maandag- en donderdagavond tot 21.00 uur geopend. 

Afspraak afzeggen

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen, bel of mail ons dan zo snel mogelijk. 24 uur van te voren afgezegde afspraken betaalt u namelijk niet.

Bij een afspraak langer dan 45 minuten belt of mailt u ons minimaal 48 uur van te voren: info@b-dent.nl

Afspraak vergeten

Bij het vergeten van een afspraak of te laat afgezegde afspraken zijn de kosten van de gereserveerde tijd voor uw rekening.

 

We doen er alles aan om een bezoek aan onze praktijk zo prettig mogelijk te maken. Met begrip en aandacht voor iedereen en voor mensen met angsten in het bijzonder.

Nieuwe patiënten

U bent harte welkom in onze praktijk. De inschrijving verloopt via een uitgebreid formulier, zodat we op het moment van de eerste afspraak de benodigde gegevens van u in het systeem hebben staan.

Als u vanuit een andere tandartsenpraktijk bij ons terechtkomt, nemen wij graag het opgebouwde gebitsdossier over van uw voorgaande tandarts.

Niet bang voor de tandarts

Kinderen zien we graag van kleins af aan om hen met de stoel, de praktijk en de medewerkers vertrouwd te maken. Samen leren we ze goed voor hun tanden te zorgen. En als ze het toch spannend vinden nemen we daar gewoon de tijd voor.

En zo gaan we natuurlijk niet alleen met kinderen om. We nemen angst serieus en zoeken naar oplossingen die voor u werken.